Categorieën

Samen werken aan succes voor ondernemers​

Je krijgt bij ons de ruimte om te doen wat je energie geeft. Op die manier kun jij, net als de ondernemers voor wie we het doen, het snelst en met plezier groeit. Verwacht een omgeving waar vertrouwen en verantwoordelijkheid centraal staan, omringd door een doelgericht team van toegewijde collega’s. We vinden het belangrijk dat je kunt uitblinken door te zijn wie jij bent.

Over De Zaak – Al 30 jaar een begrip binnen ondernemend Nederland

Sommigen spreken over kleine ondernemers. Wij spreken liever over echte ondernemers: de mannen en vrouwen die hun bedrijf niet vanuit de hoogte aansturen, maar hun bedrijf zijn. Ze hebben hun hele eigen stijl, ze geven kleur, ze verbinden, ze laten zien dat “het” kan, aan zichzelf en aan ons allemaal. Ondernemers geven smaak aan de wereld en lossen veel van haar problemen op. Wij geven elke dag 100% om de ondernemers van Nederland in staat te stellen hun ondernemersdroom te realiseren.

De Zaak is al 30 jaar uitgever van nieuws en advies voor ondernemers. Elk jaar komen er 1,5 miljoen bezoekers op onze website (dezaak.isdebesteklant.nl), naast ons bereik via de nieuwsbrief en socials. Ook worden 1000 leden elke dag bijgestaan met advisering en het maken van juridische documenten via ons eigen platform MijnZaak.

Waar we voor staan

Cultuur

Autonomie en het streven naar resultaat vinden wij belangrijker dan fysieke aanwezigheid. Bij ons word je gestimuleerd om met ideeën te komen, processen te verbeteren en ons te verrassen door dat stapje extra te zetten. In onze platte en transparante organisatie, vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn - iedereen heeft gelukkig zijn eigen gekte.

Career

Wij geloven in het principe van ‘be like water’: je ontwikkelt je het snelst op gebieden die je energie geven én denken actief met je mee om dit vorm te geven. In onze dynamische scale-up groeien we samen. Vertrouwen in jouw capaciteiten is de basis, en we zorgen voor de nodige middelen en tools om je werk optimaal uit te voeren.

Ook werken bij De Zaak?

In de afgelopen jaren is het bereik van De Zaak sterk gestegen en het team verdubbeld. Sluit je aan bij ons team in de wereld van MediaTech en groei mee. We bieden een dynamische omgeving en een hecht team, waar ruimte is voor ontwikkeling. Geen standaard carrièrepad, maar een plek waar jouw talenten echt tot hun recht komen.

Vacatures

Open sollicitatie

Heb jij onze vacatures bekeken en staat de rol die op jouw lijf geschreven is er niet bij? We staan altijd open voor talent dat De Zaak een stapje verder kan brengen en daarmee ook voor een open sollicitatie. Misschien creëren we wel samen met jou de functie die jou als gegoten zit!

Interesse?
Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan met een CV via het formulier op deze pagina en geef in je motivatie duidelijk aan waar je enthousiast van wordt naar op zoek bent. Het sollicitatieproces is overzichtelijk en bestaat uit een telefonische kennismaking en een eerste en tweede gesprek met verschillende mensen uit het bedrijf, zodat jij en wij een goed beeld kunnen vormen van elkaar.

Sollicitatieproces

Proces van telefonische kennismaking tot tekenen duurt ± 2 weken

Telefonische kennismaking
Leuk dat je interesse hebt! We nemen snel contact met je op om jou meer te vertellen over De Zaak, de rol en om al je vragen te beantwoorden.
Je eerste gesprek op kantoor
We leren je beter kennen om erachter te komen of we een goede match zijn. We bespreken jouw achtergrond, drijfveren, de rol en jouw toekomstige ambities.
Je tweede gesprek op kantoor
Nog enthousiast? Wij ook. Het laatste gesprek draait om de inhoud. Je maakt een case, we bespreken jouw competenties en beantwoorden alle vragen.
Referentiecheck & aanbod
We zijn er bijna! We bellen graag een referentie op als staartje van de procedure. Wij zorgen voor een passend aanbod, en jij hoeft alleen nog online te tekenen.

Benefits

We bevinden ons in een voormalige diamanthandel in de binnenstad van Amsterdam, modern uitgerust met de nieuwste technologie en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor je dagelijkse reis bieden we een OV-kaart, dus als je fiets-van-De-Zaak het even niet doet, is er altijd een alternatief.

Reken erop dat je niet vaak alleen bent; je collega’s zijn altijd in de buurt, in persoon of virtueel. En als kers op de taart, wordt je lunch op kantoor door ons vergoed. En we zorgen voor je oude dag, zodat je pensioen in de toekomst ook goed geregeld is.

Meet the team

Max

Wie is Max?

Max heeft al zijn hele leven een passie voor pinguïns en droomt ervan om ze in hun natuurlijke habitat te zien tijdens een reis naar Antarctica.

Max Verhoeven

ALGEMEEN DIRECTEUR

Justus

Wie is Justus?

Justus kan geen genoeg krijgen van hersenkrakende bordspellen en maakt van elke zet een meesterzet!

Justus Fokker

ALGEMEEN DIRECTEUR

Natalie

Wie is Natalie?

Natalie is een echte avonturier. Maar dat is niet alles! Wist je dat Natalie een kinderboek heeft geschreven?

Natalie van Scheltinga

CAMPAGNE MANAGER

Mirjam

Wie is Mirjam?

Mirjam houdt van avontuurlijke reizen en heeft zelfs een half jaar lang haar koffers uitgepakt down under, in het mooie Nieuw-Zeeland.

Mirjam Vis

CAMPAGNE MANAGER

Wie is Orsine?

De favoriete hobby van Orsine is uiteten gaan. (Tip van Orsine: ga eens eten bij De Kas in Amsterdam!)

Orsine de Boer

CAMPAGNE MANAGER

Elvira

Wie is Elvira?

Elvira vindt haar geluk in de natuur, geschiedenis, kunst, haar zoontje en het delen van mooie momenten met dierbaren.

Elvira Steinhauer

E-MAIL MARKETEER

Roos

Wie is Roos?

Roos is een ware boekenliefhebber en heeft afgelopen jaar meer dan 85 boeken verslonden! Haar favoriete genre is fantasy.

Roos van Loenen

CONTENT MANAGER

Jeroen

Wie is Jeroen?

Jeroen is een echte financiële fanaat. Hij verslindt informatie over financiële markten, economie en beleggen, altijd op zoek naar de nieuwste inzichten en kansen.

Jeroen Gelling

PARTNERSHIP MANAGER

Mercy

Wie is Mercy?

Terwijl anderen zen worden van mediteren, vindt Mercy haar innerlijke rust in de keuken. Ze maakt graag lekkernijen voor vrienden en familie.

Mercy Hiltrop

MANAGEMENT ASSISTENT

Nanda

Wie is Nanda?

Vraag Nanda naar haar lievelingsfilm en ze zal glimlachend "The Grand Budapest Hotel" zeggen, maar haar hart klopt stiekem voor "San Andreas."

Nanda den Hartog

BUREAUREDACTIE

Jaap

Wie is Jaap?

Jaap schrijft over duurzaamheid in de voedselketen, tovert met hout, en beleeft Fortnite-avonturen met zijn kinderen!

Jaap Backx

HOOFDREDACTEUR

Marlies

Wie is Marlies?

Marlies is een literair agent. Ze heeft een passie voor huizen stylen en inrichten, waaronder een prachtig huis in Spanje.

Marlies Bonnike

EINDREDACTEUR

De Zaak in 30 jaar

Oprichting tijdschrift De Zaak
1992 - Oprichting tijdschrift De Zaak
In een oplage van 120.000 stuks verschijnt de allereerste editie van het tijdschrift "De Zaak".
Oprichting tijdschrift De Zaak
zaak nl gaat live
1996 - De Zaak gaat digitaal
Het kon natuurlijk niet uitblijven: ook De Zaak gaat digitaal. Allereerst op www.zaak.nl. Later op dezaak.isdebesteklant.nl.
zaak nl gaat live
Magazine De Zaak Stopt
2016 - Magazine stop
Het tijdschrift in gedrukte vorm stopt in 2016, met destijds een oplage van nog 100.000 stuk. De Zaak gaat puur digitaal door.
Magazine De Zaak Stopt
Platform MijnZaak gelanceerd
2020 - MijnZaak gelanceerd
Een vernieuwd ledenplatform wordt gelanceerd als MijnZaak. Hier kunnen de leden van De Zaak juridische documenten op maat maken en experts van de helpdesk inzetten voor eerstelijns ondernemers advies.
Platform MijnZaak gelanceerd
De Zaak verhuisd naar Capital C
2021 - Verhuizing naar Capital C
De Zaak groeit door en vindt een nieuwe locatie op het Weesperplein in Amsterdam in de oude diamantbeurs.
De Zaak verhuisd naar Capital C