Categorieën

De Zaak Desktop en Mobiel

Adverteren op De Zaak

De Zaak staat ondernemend Nederland al ruim 30 jaar bij met tips en advies over ondernemerszaken. Ooit begonnen als De Zaak Magazine en vanaf 2000 ook een toonaangevende online uitgever.

De Zaak is tegenwoordig dé onlineomgeving waar ondernemers antwoord vinden om succesvol te ondernemen. Hier vind je alles wat je in je dagelijkse bedrijfsvoering nodig hebt.

Daarnaast biedt De Zaak telefonisch advies door ervaren adviseurs, nieuws en praktische informatie zoals voorbeeldbrieven, checklists en tips. Waar het allerbelangrijkste is: Aandacht voor de vragen van de ondernemer en zijn onderneming en hulp bieden met praktische oplossingen.

Themapartner worden of adverteren? Stuur een mail naar sales@dezaak.nl, neem contact op via Linkedin of bel ons op 085 079 70 50

Unieke bezoekers per maand
0 K+
Ontvangers nieuwsbrief
0 K+
Betalende leden
0 +
Data Science

Doelgroep

De Zaak is van origine een MKB gedreven platform voor DGA's van 1 tot 50 werkenemers uit verschillende branches. Door de opmars van zelfstandigen het laatste decennia heeft De Zaak ook een trouwe achterban zzp'ers. De ondernemer weet ons te vinden via Google, e-mail, social en uiteraard terugkerende bezoekers die up-to-date willen zijn van wat er speelt in ondernemersland. De database is volledig verrijkt waardoor we perfect in staat zijn om een bepaalde subdoelgroep, segment, branche of lokaal gerichte groep te benaderen met een perfect aangesloten boodschap.

Allianz Themapartner

Thema partnership

Wil jij jouw brand op een authentieke, betrouwbare en duurzame manier presenteren aan jouw doelgroep? Daar waar de ondernemer zich online bevindt? Dan is een thema partnership het antwoord.

Via een 360 graden benadering met alle media kanalen van De Zaak informeren, activeren en converteren we de juiste doelgroep door onze specialisatie in conversion rate optimization (CRO) en leadgeneration zetten we traffic om in contacten of sales voor onze partners.

Het resultaat is een hogere naamsbekendheid en sympathie voor jouw brand, een hogere autoriteit, hogere domeinautoriteit door linkbuilding en uiteraard kwalitatieve sales en/of leads gedreven door de campagne.

Themapartner worden of adverteren? Stuur een mail naar sales@dezaak.nl, neem contact op via Linkedin of bel ons op 085 079 70 50

Themapartner worden?

Wij organiseren betrouwbare, concrete en betaalbare antwoorden op alle ondernemersvragen. Dit doen wij samen met gerenommeerde kennispartners. Tijdens een structurele samenwerking zorgen we voor een gezamenlijke campagne waarin we ondernemers verder helpen.