Categorieën

Partners van de zaak

De Zaak werkt samen met geselecteerde partners voor kennisartikelen, collectieve kortingen en exclusieve aanbiedingen voor ondernemers. Partners worden geselecteerd voor hun expertise over een thema dat van belang is voor ondernemers. 

Geïnteresseerd om ook themapartner te worden? Neem contact op met support@dezaak.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Entrpnr is het innovatieve administratiekantoor voor ondernemers. Met de modernste software verwerken wij de administratie van + 2000 ondernemers.
myPOS bied eenvoudige betaaloplossingen aan bedrijven en helpen ze groeien door de kosten laag te houden en complexe zaken eenvoudig te maken.
SNS is de bank met persoonlijke aandacht voor jou als ondernemer, zodat je kunt groeien. SNS helpt je bij het verwezenlijken van je doelen en dromen.
Voldaan is een bankonafhankelijke factormaatschappij. De werkwijze van Voldaan maakt factoring snel & eenvoudig.
Travelcard heeft meer dan 35 jaar ervaring in tankoplossingen en 10 jaar in laadoplossingen.
Kies je voor Athlon? Dan lease je met zekerheid. Bij de beste leasemaatschappij van Nederland.
Sazas is een kleine verzekeraar met een persoonlijk karakter. We helpen je bij het voorkomen en verminderen van verzuim.
Brand New Day is een online pensioenbank van deze tijd, onze klanten beleggen en sparen voor later. Calvinistisch in kosten, bourgondisch in service.
Bij Business Accelerator, opgericht door de succesvolle ondernemer Sander Klos, zetten we alles op alles om jouw potentieel als ondernemer
KPN is dé toonaangevende leverancier van telecommunicatie en IT en marktleider in Nederland.
Van Duijnen Koffie is de leverancier van koffieautomaten, koffie en andere warme dranken op het werk.
Brookz is met ruim 35.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. Brookz is 100% onafhankelijk.
In een tijdperk waarin sparen amper rendement biedt, groeit de belangstelling voor diverse beleggingsvormen sterk.
Please is dé full-service HR dienstverlener die MKB ontzorgd & ondersteunt bij uitzenden, payroll, expats, salarisadministratie, ZZP & HR detachering.
SharePeople staat voor meer dan alleen financiële zekerheid; het bouwt aan een community waar ondernemers elkaar continu ondersteunen.
Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener die producten / diensten aanbiedt op het gebied van verzekeringen, pensioen en bankactiviteiten
Company.info zorgt ervoor dat klanten precies die informatie krijgen die ze nodig hebben. Denk aan ontwikkelingen bij bedrijven, zoals groei.
Met e-Boekhouden.nl bieden wij al ruim 20 jaar een betaalbare en eenvoudige boekhoudoplossing voor ondernemend Nederland.
Vattenfall is één van de grootste producenten en retailers van elektriciteit en warmte in Europa.
Bij Mogelijk sluit je je zakelijke hypotheek voor onder andere je bedrijfspand, appartement of woning voor de verhuur, kantoor, horecapand of winkel.
DELTA Energie is de energiepartner die ondernemers ondersteunt bij het zetten van duurzame stappen.
Bij NOTRS geloven we dat notariële zaken sneller en eenvoudiger geregeld kunnen worden. En dat doen we altijd tegen een vaste, scherpe lage prijs.
Bij Eazit zijn ze er trots op dat ze al meer dan 15 jaar jouw vertrouwde partner zijn voor alle ICT-behoeften.
Een persoonlijke benadering van marketing automation. Meet Maileon: een team dat bouwt aan slimme software en echte relaties.
Glimble in Business is jouw partner in zakelijke mobiliteit.